Lunedot Unieke Kaarsenstandaard Inclusief 3 Kaarsen - Kaarsenhouder - Kaarsen Kandelaar - Groen

24,95
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Lunedot Unieke Kaarsenstandaard Inclusief 3 Kaarsen - Kaarsenhouder - Kaarsen Kandelaar - Groen

De slimme kandelaar LUNEdot die niet drupt

Kaarsen in de slimme kaarsenstandaard LUNEdot druppen niet en branden bijna helemaal op dankzij een drukveer en een magneet.
De LUNEdot is kaars en kandelaar in één, met vernuftige techniek er aan toegevoegd. LUNEdot is een stalen huls in de vorm van een kaars met daarin een drukveer. Je steekt een echte kaars in de huls en schroeft die met de veer erin vast. Dat zorgt ervoor dat de kaars naarmate hij opbrandt naar boven wordt gedrukt en je nooit een lelijk opgebrand stompje op tafel hebt staan.

Kaarsrechte kaarsen dankzij een magneet Onderop de huls voor de kaars zit een magneet. Daarmee klik je de huls met kaars op de stalen basisplaat. Maar die magneet is er niet alleen voor de looks. Hij zorgt dat je de huls letterlijk kaarsrecht neerzet. Dat maakt dat de kaars superzuinig brandt, want uit het lood staan betekent lekken en dat is verlies van "brandstof".

Magie met dit Dutch Design Wat helemaal grappig is zijn de LUNEdot kandelaars waarvan je de basis plaat kunt verbergen onder een tafelkleed. Een gegarandeerde conversation piece aan tafel. Want je gasten zullen niet begrijpen hoe die kaars kan blijven staan!

Techniek achter de kaars die niet kleiner wordt De traditionele productiemethode moest simpel, simpel, simpel zijn. Niet saai maar simpel! En het rare is: het is zo simpel geworden dat veel mensen niet snappen hoe de LUNEdot in elkaar zit. Ongelooflijk! Zo werkt het dus: doe de kaars in de buitenhuls, de veer in de binnenhuls, schuif deze twee elementen in elkaar en draai de dop met schroefdraad en magneet erin. Klik op het onderplaatje en klaar! De veer zit binnenin helemaal opgepropt en vouwt zich, naar mate de kaars opbrandt, steeds meer uit.

Uniek kaarsconcept Kandelaars van LUNEdot zijn unieke, vernieuwde kandelaars. De kandelaar is tot stand gekomen door een fascinatie van het oude kerkaarsje! Geërgerd door te proberen de huidige kaarsen in kandelaars te plaatsen die altijd irritatie veroorzaken en zelfs gevaarlijke situaties kunnen veroorzaken. Zo kwam ontwerpster, Lieke met de Dutch Design Week met de Lunedot kandelaar. Zodra je deze kaars aansteekt heb je geen last van kaarsvet. Door de huls zie je niet hoe ver de kaars is opgebrand en lijkt het steeds een nieuwe kaars! Heel de kaars brand op, waardoor je nooit iets weggooit. De standaard zijn 2 losse onderdelen. De huls en de voet. Deze worden met elkaar bevestigd door een magneet. Op deze manier kun je mixen & matchen met verschillende kandelaars. Lunedot is verkrijgbaar in het zwart, wit, groen en roze.

Kaarsen

De LUNEdot wordt geleverd inclusief 3 kaarsen en is geschikt voor kaarsen met een diameter tussen 16-20mm

Materiaal:
Metaal
Voorraad: