Zwarte Hemp Leaves Geurkaars Atelier Rebul (210g) - 45 Branduren - Kruidige Geur - Sojawas

35,-
2 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Kleur:
Zwart

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Hemp Leaves Geurkaars Atelier Rebul (210g) - 45 Branduren - Kruidige Geur - Sojawas

Verrijkt met een hoog gehalte aan natuurlijke oliën, biedt de Hemp Leaves Geurkaars een unieke geur die hennepbladeren combineert met rijke wierook en oud noten. De geur begint met het ruige en plantaardige aroma van hennep, aangevuld met de frisse, groene geur van bladeren. Hars- en houtnoten in de top maken plaats voor een hart van koffie en tabak. De basis wordt verankerd door de diepte van wierook, agarhout en oud, waardoor een uniek en boeiend aroma ontstaat dat een ontspannend en aardend gevoel oproept, perfect voor wie hunkert naar een band met de natuur.

  • PRACHTIG DESIGN - Onze geurkaarsen bieden niet alleen een heerlijke geurbeleving, maar inspireren ook uw kamers met hun prachtige design
  • LANGE LEVENSDUUR - Wanneer u de geurkaars aansteekt, verspreidt hij zijn aroma zeer snel in de omgeving en verandert hij de sfeer in uw huis tot wel 45 uur lang.
  • HOGE KWALITEIT - De producten van Atelier Rebul worden gemaakt met de beste grondstoffen en worden aangeboden in materialen van hoge kwaliteit.
Hoe te gebruiken?
  • Stap 1: Zet het lont recht alvorens de kaars aan te steken. Zet de kaars nooit op of dichtbij voorwerpen die vuur kunnen vatten.
  • Stap 2: Knip de lont tot 0.5 cm vóór elk gebruik voor een optimale ervaring. Vervolgens kan je de kaars aansteken. Het wordt aangeraden de kaars niet langer dan 3-4 uur per keer te laten branden.