Gouden Vanilla Noir Geurkaars Atelier Rebul (210g) - 45 Branduren - Zoete Geur - Sojawas

35,-
2 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Kleur:
Goud Goudkleurig

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gouden Vanilla Noir Geurkaars Atelier Rebul (210g) - 45 Branduren - Zoete Geur - Sojawas

De Vanilla Noir Geurkaars heeft een sterke vanille geur met een zijdezachte vleug jasmijn. Het aroma ontvouwt zich met de verrukkelijke combinatie van de romige zoetheid van kokosnoot en sinaasappel, vermengd met de sappige essentie van aardbei. De topnoten van jasmijn en vanille leiden naar een hart van praliné voor extra zoetheid. De geur is afgewerkt met de basisnoten van muskus en amber, waardoor een warme en gezellige geur ontstaat die perfect is om een knusse en uitnodigende sfeer te creëren, die je uitnodigt om even tot rust te komen.

  • PRACHTIG DESIGN - Onze geurkaarsen bieden niet alleen een heerlijke geurbeleving, maar inspireren ook uw kamers met hun prachtige design
  • LANGE LEVENSDUUR - Wanneer u de geurkaars aansteekt, verspreidt hij zijn aroma zeer snel in de omgeving en verandert hij de sfeer in uw huis tot wel 45 uur lang.
  • HOGE KWALITEIT - De producten van Atelier Rebul worden gemaakt met de beste grondstoffen en worden aangeboden in materialen van hoge kwaliteit.
Hoe te gebruiken?
  • Stap 1: Zet het lont recht alvorens de kaars aan te steken. Zet de kaars nooit op of dichtbij voorwerpen die vuur kunnen vatten.
  • Stap 2: Knip de lont tot 0.5 cm vóór elk gebruik voor een optimale ervaring. Vervolgens kan je de kaars aansteken. Het wordt aangeraden de kaars niet langer dan 3-4 uur per keer te laten branden.