Blauwe Ipuro Geurstokjes Hommâge Hiver 200 ml

24,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Ipuro Geurstokjes Hommâge Hiver 200 ml

Alle geurstokjes van Ipuro bestaan uit een topnoot, een hartnoot een een basisnoot. De topnoot is de eerste geur die vrijkomt zodra de vezelstokjes in de glazen flaçon gestoken worden. Nadat de flaçon een tijdje open staat, nemen de geuren uit de middennoot de overhand en pas daarna komen de basisnoten tot zijn recht en die blijven dan ook het langste geuren. Elk geurenboeket wordt exclusief samengesteld in de parfumstad Grasse, gegoten in een puur ontwerp.

Voor deze limited edition geurstokjes 'Hiver', uit de Hommâge line, is dat de typische geur van de Kerst en Wintertijd :

- topnoot : amandel en perzik
- hartnoot : munt en anijs
- basisnoot : kaneel en anjer

Een decoratieve manier om, zonder rook of vlammen, geur in je huis te brengen. De vezelstokjes zitten in de kartonnen verpakking, samen met de gebruiks- en veiligheidsaanwijzingen. De flaçon is van glas met een houten dop en bevat 200ml.

Gebruik : verwijder de stop op de flaçon, plaats de houten top erop en steek de vezelstokjes erin. Gebruik alle meegeleverder vezelstokjes voor een sterke geur. Voor een lichtere of subtiele geur of als je de geur in een kleine ruimte wilt gebruiken, gebruik dan minder stokjes. Onder normale omstandigheden gaat de vloeistof tot 6 maanden mee. Vermijd oogcontact. Buiten het bereik van warmtebronnen, vonken, vlammen, direct zonlicht en kinderen houden.