7,50 shoptegoed2+2 gratis: Robijn Home Geurstokjes Zwitsal 45 ml

8,99 5,84
4 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over 7,50 shoptegoed2+2 gratis: Robijn Home Geurstokjes Zwitsal 45 ml

Geniet van de heerlijke Robijn Home Zwitsal geurstokjes in huis, met de vertrouwde, zachte geur van Zwitsal.

  • Robijn Home Zwitsal geurstokjes, geniet van een heerlijke geur in huis
  • Met de vertrouwde zachte geur van Zwitsal
  • De natuurlijke rotanstokjes verspreiden de geur op een subtiele wijze
  • Het geurstokjes flesje met stijlvol design staat mooi in ieder interieur
  • Voor optimale geurbeleving gebruik je de Zwitsal geurstokjes én geurkaars
  • Geurstokjes perfect voor gebruik in woonkamer, slaapkamer en badkamer

Geluk zit in de kleine dingen. Zoals de heerlijke geur in huis als je net de was hebt gedaan. Robijn Home geurstokjes met de vertrouwde zachte Zwitsal geur verspreiden het parfum subtiel in huis. Zo kun je altijd genieten van jouw favoriete Robijn geur, zonder een vinger uit te steken naar de wasmand.

Al jaren lang staat Robijn bekend om haar heerlijke geuren voor de was. Maar het liefst heb je deze geuren niet alleen voor je wasgoed, maar ook op andere plekken in het huis. Daarom is Robijn in 2018 begonnen met de Robijn Home geurstokjes. De natuurlijke rotanstokjes verspreiden de geur subtiel in huis. Op deze manier kom je altijd in een heerlijk fris huis thuis. Het stijlvolle flesje met geurstokjes staat mooi in ieder interieur. Perfect voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer en badkamer.

Gebruiksaanwijzing: draai het witte dopje van het glazen flesje en plaats vervolgens het houten dopje op het flesje. Steek de geurstokjes in de opening en zorg ervoor dat de stokjes goed uitgespreid zijn. Plaats het product op een stabiel oppervlak om omvallen te voorkomen. Na een dag absorberen de stokjes het parfum en verspreiden ze de geur subtiel in huis. Probeer ook eens onze andere Robijn Home geuren: Paradise Secret, Rosé Chique, Morgenfris en Pink Sensation.