We Love We Love Bosje Kajute Stokjes Voor Diffuser Klein Tbv 50ml Diffuser (1st)

3,95 2,96
4 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige Bruin

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over We Love We Love Bosje Kajute Stokjes Voor Diffuser Klein Tbv 50ml Diffuser (1st)

let op! Dit zijn alleen de stokjes! De diffusers zijn apart verkrijgbaar. Deze stokjes zijn geschikt voor de diffuser van 50 ml.
Wanneer de diffusers minder sterk gaan ruiken zijn de stokjes toe aan vervanging. Vervang in dit geval de stokjes met een nieuw bosje. De stokjes zijn afkomstig van de sida rhombifolia linn.

De prachtige diffusers van We Love The Planet zijn met oog op duurzaamheid ontwikkeld. De diffusers zijn vrij van chemische bestanddelen en kunnen, in tegenstelling tot de conventionele geurstokjes, geen allergische reacties veroorzaken. Door de etherische oliën gaan onze diffusers minimaal 2x zo lang mee als andere diffusers. Gegarandeerd een heerlijke geur in huis.

De diffusers van We Love The Planet zijn beschikbaar in zes heerlijke natuurlijke geuren, alle zes uniek in hun eigen karakter! Drie geuren op basis van 100% essentiële oliën en drie geuren in Natural Fragrance (natuurlijke parfum). Deze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijk onttrokken essentiële oliën, die vervolgens worden vermengd door Franse parfumeurs.

Door de etherische oliën gaan onze diffusers minimaal 2x zo lang mee als andere diffusers.
De gemiddelde gebruiksduur bij de 200ml diffusers ligt tussen de 32 – 36 weken bij normaal gebruik. (2-3 stokjes).

Tip: Vul het vaasje met een klein laagje olie en 2-3 takjes voor duurzaam gebruik.