Grijze Iittala Kastehelmi Waxinelichthouder - 6,4x8cm - grijs

17,- 14,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Scandinavian Design Center


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

4 tot 6 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en UPS

Over Grijze Iittala Kastehelmi Waxinelichthouder - 6,4x8cm - grijs

De Iittala Kastehelmi collectie, fijn en fris als een Scandinavische morgendauw, brengt een vleugje natuur in elke ruimte. De serie is de perfecte toevoeging aan elk interieur, en verkrijgbaar in een reeks frisse natuurlijke kleuren. De dauwdruppels op ieder Kastehelmi oppervlak glinsteren als een snoer parels in de morgenzon op gras. Dit Finse woord voor dauwdruppel verwijst naar de ronde bellen in het geperste glas van het windlicht. Twee elementen water en vuur vinden elkaar daar. Als het lichtje brandt, zie je een prachtige reflectie.
? Het ontwerp is gebaseerd op dauwdruppels in de morgenzon en valt op door de druppelstructuur.
? Het gekleurde glas is door-en-door gekleurd, waardoor het glas jaar na jaar de mooie kleur behoudt ? ook na gebruik in de vaatwasser
? De sfeerlichten zijn verkrijgbaar in een reeks mooie kleuren zodat je naar hartenlust kunt kiezen en combineren. Deze emeraldgroene kleur is in 2016 aan de Kastehelmi sfeerlichten reeks toegevoegd.
? Kastehelmi lichtjes staan mooi bij elkaar, maar zijn ook prachtig te combineren met bijvoorbeeld de Iittala Kivi sfeerlichten.
? Een mooi voorbeeld dat tijdloos design relevant blijft: het ontwerp stamt uit 1964
? In de Kastehelmi sfeerlichten passen zowel grote als kleine waxinelichtjes.
? De prijs van de sfeerlichten wordt bepaald door de productiemethoden en grondstoffen; een helder lichtje hoeft bijvoorbeeld maar