Ruben Robijn Ruben Robijn Zoutsteen Theelichthouder (1st)

6,75 5,01
2 Prijzen, De beste prijs bij Vitamins


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Oranje

Over Ruben Robijn Ruben Robijn Zoutsteen Theelichthouder (1st)

Zoutsteen theelichthouder, grote theelichthouders, tussen 1 en 1,5 kg. per stuk. Let op, nieuwe partij wordt geleverd zonder doosje!

Zoutsteen Himalaya is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect. Het wordt gebruikt als scrub, badzout of wordt verwerkt in het eten. Zoutsteen vermindert stresseczeem en huideczeem.

Himalaya zoutsteen is rustgevend en kalmeert je voor je gaat slapen, het geeft een ontspannend effect. Het wordt gebruikt als scrub, badzout of wordt verwerkt in het eten. Zoutsteen vermindert stress-eczeem en huid-eczeem.

De werking van Himalaya Zoutlampen en zouttheelichten

Naast het feit dat de lampen een ontzettend warm gevoel van behaaglijkheid creëren hebben ze ook zeker een toegevoegde waarde voor je gezondheid! Wanneer het zout warm opgewarmd wordt door een lampje of een theelichtje zal hij negatieve ionen gaan uitstralen en dat zorgt voor een verbetering van het leefklimaat.

Wat zijn ionen?

Ionen zijn atomen of moleculen die elektrisch geladen zijn. Het verrijken van de lucht met negatieve ionen heeft een positief effect op de mens. Bijvoorbeeld in de bergen en aan zee worden relatief veel negatieve ionen in de lucht gevonden. Veel mensen merken dan ook dat zij in deze gebieden veel vrijer kunnen ademen en minder vermoeidheidsklachten zoals hoofdpijn ervaren. Negatieve zuurstof- ionen zijn ontzettend belangrijk voor de stofwisseling! Het inademen van geïoniseerde lucht zorgt voor een hogere concentratie zuurstof in het bloed. Dit bevordert de werking van alle organen, de spijsvertering en verhoogt de stofwisseling. Wanneer er teveel positieve ionen in de lucht zijn (bijvoorbeeld veroorzaakt door huisstof maar ook elektrisch apparatuur, elektromagnetische straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons, computers en draadloze modems) nemen gezondheidsklachten toe. Het komt dan vaker voor dat je je niet lekker voelt en klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, een droge keel of verstopte neus, een grieperig gevoel en slapeloosheid nemen toe. Ook kan je meer stress, nervositeit, geprikkeldheid en zelfs depressie ervaren door een teveel aan positieve ionen. Wanneer de hoeveelheid negatieve ionen in de ruimte toenemen zullen al die vervelende klachten afnemen en zal je weerstand verhogen, zal je je uitgerust en fitter voelen en verbetert je concentratievermogen. Negatieve ionen bevorderen de levensvreugde en je zal je een stuk opgewekter voelen.

Wat doet de zoutlamp?

Als de himalaya zoutlamp of het theelicht warm wordt gaat hij negatieve ionen verspreiden. Negatieve ionen kunnen stoffen uit de lucht verwijderen die allergieën veroorzaken. De lucht in de kamer is vol met zwevende deeltjes. Negatieve ionen klonteren graag samen waardoor zij zwaarder worden en neerdalen op de grond. Hierbij nemen ze de stofdeeltjes die bacterieën, ziektekiemen en virussen kunnen dragen mee naar beneden. Ook pollen, schimmels en evt. vervuilingen door tabaksrook dalen neer. Bij het stofzuigen of het dweilen ruim je dan al deze deeltjes op. De lamp heeft dan ook een positieve werking voor mensen met allergieën, astma, bronchitis en COPD. De zoutlamp en het theelicht verspreiden alleen de negatieve ionen wanneer zij warm zijn geworden door het lampje of kaarsje. Zet daarom zo vaak als je kan de lamp of het theelichtje aan! Je hoeft niet bang te zijn voor een teveel aan negatieve ionen. Een overschot kan nooit kwaad.


Bestel 12 stuks voor een omdoos.

Materiaal:
Zoutkristal
Voorraad: